1. Brug evt. to grønne poser i stedet for én.
2. Skift pose mindst hver anden dag.
3. Knug vandet ud af kartoffelskrællerne, og undgå sovs eller andet flydende affald i posen.
4. Læg letfordærveligt og kraftigt lugtende mad, fx fisk og kød, i en ekstra pose.
5. Brug den lille grønne køkkenspand. Hullerne i den giver luft til posen.
6. Undgå at overfylde posen. Luk luften ud, og bind en stram knude, gerne to.
7. Læg posen forsigtigt i beholderen udenfor, så der ikke går hul på posen.
8. Stil din udendørsbeholder i skyggen.
9. Hold låget på den grønne køkkenspand og din beholder lukket.
10. Vask din beholder og køkkenspand efter behov med vand og sæbe. Hæld evt. kogende vand i beholderne, men undgå at bruge gift.
Poserne til madaffald er komposterbare og har derfor begrænset holdbarhed. Tjek posens produktionsdato. Står der fx 51/22, er den produceret i uge 52 i år 2022. Posen er holdbar et år fra denne dato.
Vi tømmer beholderen hver 14. dag. Du kan tilkøbe ugetømning.